Monaco Partner Programma

Meedenken en betrokkenheid bij de ontwikkelingen van
Monaco planning

Monaco Partner Programma

Monaco is continu bezig met het doorontwikkelen van haar systeem en vindt het belangrijk dit in nauwe samenwerking met haar klanten te doen. Speciaal voor onze klanten hebben we daarom het Monaco Partner Programma. De plaats waar nieuwe ontwikkelingen en wensen vanuit de klanten samen komen.

Het Monaco Partner Programma kent drie onderdelen:

1. Club Monaco 

Twee keer per jaar presenteren we de nieuwe versie met nieuwe functionaliteiten aan onze klanten. Veelal is hierbij de applicatiebeheerder van de klant aanwezig zodat het meteen doorvertaald kan worden naar de toepassing in de eigen organisatie. Als klant kun je dan meteen vragen stellen, feedback geven en ideeën aanreiken voor toekomstige ontwikkeling. Bij Club Monaco is is altijd iemand van de technische afdeling aanwezig zodat we snel kunnen schakelen van klantvraag naar technische haalbaarheid.

2. Themagroepen 

Tussen de Club Monaco bijeenkomsten door organiseren we vier keer per jaar themagroepen. Hierbij komt een onderwerp aan bod voor een speciale doelgroep (bv. planner, applicatiebeheerder, flexroosteraar etc). Samen gaan we met elkaar in gesprek over wat er speelt in de markt, welke uitdagingen er zijn en hoe Monaco de ontwikkeling van haar planningsysteem daar op af kan stemmen.

De themagroepen zijn op locatie en worden altijd gecombineerd met een lunch of een aansluitende borrel. Naast de inhoudelijke inspiratie die we bieden, kun je netwerken en schakelen met vakgenoten. Na een themagroep ga je boordevol ideeën en nieuwe energie weer aan de slag.

Het thema stemmen we af op de behoefte die er onder onze klanten speelt. Denk hierbij aan: flex, zelfroosteren, werkplekplanning, prikbord, gewenste bezetting. 

3. Webinar 

Rondom onze nieuwe releases nemen we ook altijd een webinar op. Hierin nemen we je mee in de nieuwe functionaliteiten en updates van onze planningssoftware. Via het klantenportaal kun je het webinar bekijken en intern delen, zeer efficiënt en iedereen is meteen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het systeem.

Klanten waarderen het Monaco Partner Programma zeer positief. Wij zorgen voor de inspiratie en informatie. Jij kunt ideeën opperen voor toekomstige ontwikkelingen en met collega’s in het vak sparren. De voedingsbodem voor professionele groei.

Kies voor het beste planningsprogramma voor strategisch, tactisch en operationeel workforce management.

Bel +31 (0)76 7 200 200 of vul onderstaande gegevens in.

Sinds 2000

Sinds 2000

Implementatie flexibel op maat

Implementatie flexibel en op maat

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Excellente service

Excellente service