Zorg en ICT beurs 2024 uitnodiging Monaco Planning

Wil jij de toekomst van zorgtechnologie ontdekken?

Kom dan van 9 tot en met 11 april aanstaande naar het grootste health tech event van Nederland: Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht. Uiteraard is ook het team van Monaco Planning er dit jaar weer bij. We nodigen jou hierbij harte uit om ons te vergezellen op deze inspirerende beurs!

Waarom wil je de Zorg & ICT beurs niet missen dit jaar?

Hier zijn 5 goede redenen:

  1. Ontdek de Nieuwste Technologieën: In één bezoek ben je weer op hoogte van de nieuwste technologieën die bijdragen aan toekomstbestendige zorg. Leer hoe innovatieve oplossingen de zorgsector transformeren en verbeteren.
  2. Ontmoet Slimme Exposanten: Met meer dan 200 exposanten kun je slimme producten en zorgoplossingen van dichtbij bekijken. Leer hoe deze oplossingen jouw organisatie kunnen ondersteunen en verbeteren.
  3. Inspiratie van Start-ups: Op het Utrecht, Heart of Health Plein maak je kennis met inspirerende start-ups en ontdek je hun zorginnovaties. Laat je verrassen door nieuwe ideeën en mogelijkheden.
  4. Interessante Keynotes: Luister naar boeiende keynotes van topsprekers op de Tech Mainstage. Leer van experts als André Rouvoet, Diederik Gommers en Niels Honig en krijg inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en trends in de zorgtechnologie.
  5. Netwerken met Branchegenoten: Zorg & ICT is de perfecte ontmoetingsplaats om te netwerken met andere zorgprofessionals. Deel ervaringen en ontdek nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Bezoek gratis de Zorg & ICT Beurs 2024

Maar de belangrijkste reden is dat je deze beurs gratis kunt bezoeken. Kom dan meteen ook langs bij onze stand 07.F008 en maak kennis met onze nieuwe Salesmanager, Raoel Sabajo. Hij staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te informeren over de laatste ontwikkelingen bij Monaco Planning.

Klik op de knop hieronder en registreer je gratis voor toegang tot Zorg & ICT 2024. Laat je inspireren door de toekomst van de zorgtechnologie!