Serviceorganisatie

Doordachte field service planning en projectplanning voor serviceorganisaties

Field service planning software

Verhoog de productiviteit en minimaliseer de faalkosten met de field service planning software van Monaco. Bij het maken van de planning (onderhoud, nieuwe projecten, opdrachten, sloop) komt alles samen: mensen, kwalificaties, middelen en specifieke voorwaarden per serviceopdracht. Als alle schakels goed ingepland staan, loopt het project goed door en stijgt de klanttevredenheid. Of het nu gaat om serviceopdrachten of onderhoud aan de eigen infrastructuur, met een gedegen planning voorkom je faalkosten en staan marges minder onder druk. Kies voor efficiënte planning voor uw fieldservice- en maintenanceorganisatie met MONACO planning software.

Ervaar het gemak en vraag een demo aan.

Service planning software

Als technische dienstverlener, Integrator, Service, Technology partner heb je te maken met vele facetten van planning. Of het nu gaat om een stand-by dienst, service-calls, langlopende projecten, nieuwe opdrachten of jaarlijkse onderhoudscontracten, de planning vormt de basis. De basis in kwaliteit, klant- en medewerkerstevredenheid en kostenefficiëntie. Dit vraagt om een gedegen en optimale personeelsplanning. Het planningsproces automatiseer je flexibel met onze field service planning software.

Voordelen service planning software MONACO :

 • Engineers en buitendienst eenvoudig te plannen

 • Uitgebreide en duidelijke Management rapportages

 • Reductie faalkosten (betere marges)

 • Opdrachtgever kan eenvoudig meekijken in opdrachtgeversportaal

 • Standaard planningsproces met vooraf vastgestelde normen

 • Overzichtelijk in de App voor medewerkers

 • Capaciteiten over meerdere vestigingen beoordelen en verifiëren

 • Automatische melding bij dubbele planning
  inzicht in kwalificaties, diploma’s, pasjes van subcontracters en vereisten

 • Urenregistratie

 • Teamplanning met de juiste certificaten

 • Systeem geeft automatisch melding bij niet voldoen aan competenties en vaardigheden

Serviceorganisaties ontzorgt

Als serviceorganisatie heb je al genoeg om naar om te kijken. Contracters, subcontracters, terugkerend en preventief onderhoud, nieuw opdrachten, veiligheid en ga zo maar door. Hoe fijn is het dan dat je dit allemaal overzichtelijk kunt regelen in één planningstool. Bovendien zie je door het professionaliseren van het planningsproces zowel de bezetting op korte en lange termijn van al je medewerkers (on- en offsite). Door vooraf alle parameters goed in te regelen plant het systeem eenvoudig voor jou. Je ziet meteen waar de knelpunten zitten, welke alternatieven er zijn om je project productief te draaien. Opdrachtgevers kunnen de voortgang van het project volgen in het opdrachtgeversportaal. Tevens zien opdrachtgevers wie ze wanneer kunnen verwachten. Kortom, serviceverlening tot in de puntjes.

Planning software flexibel in te richten voor field service.
Monaco biedt de oplossing.

Bel +31 (0)76 7 200 200 of vul onderstaande gegevens in.