Introductie Raoel Sabajo

Salesmanager

Met veel enthousiasme willen we vandaag een nieuwe collega aan jullie voorstellen: Raoel Sabajo. Sinds 1 februari vervult Raoel de rol van salesmanager bij Monaco, waarbij hij zijn uitgebreide ervaring en persoonlijkheid meebrengt om ons team te versterken.

Ervaring

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring als Senior Accountmanager in de IT-hardware en -software, waarvan de laatste 12 jaar in de informatiemanagementsoftware binnen de academische- en onderzoek sector in de Benelux en Scandinavië, brengt Raoel een schat aan kennis en expertise met zich mee. Zijn focus op klantgerichtheid en zijn vermogen om de behoeften van klanten te begrijpen en te vervullen, maken hem een waardevolle toevoeging aan ons team.

Achtergrond

Raoel is geboren in Suriname en opgegroeid in Amsterdam, maar heeft de afgelopen jaren zijn thuis gevonden in Ridderkerk. Als vader van drie zonen, één dochter en drie bonuszonen, weet hij als geen ander hoe belangrijk balans is tussen werk en gezin. In zijn vrije tijd is Raoel een fervent voetballiefhebber, waarbij Ajax zijn club is. Ook geniet hij van gezellige etentjes met zijn partner en reizen naar nieuwe bestemmingen.

Zijn rol binnen Monaco

Als salesmanager zal Raoel een sleutelrol spelen in de verdere professionalisering van Monaco en de ontwikkeling van onze software zodat wij jou nog beter van dienst kunnen zijn.

Binnenkort maakt Raoel kennis met bestaande klanten en partners om deze relaties verder uit te bouwen.

We heten Raoel van harte welkom bij Monaco Planning en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!