Vacature

Junior Magic Developer

Monaco Planning is een organisatie die kwaliteit, klantgerichtheid en plezier hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 2000 zijn wij actief op de Nederlandse markt met een team van gedreven professionals.

Ben jij een enthousiaste developer?

Heb jij zin om met jouw analytische skills en kennis van Angular en/of MSSQL ons team te komen versterken en te helpen bij het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen?

Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga je doen?

Als junior Magic Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen in onze Magic omgeving.

Wij leren je in Magic te programmeren en nemen je mee in de werking van onze planningssoftware. Je voert testen uit, lost bugs op, neemt deel aan brainstormsessies voor nieuwe ontwikkelingen en werkt samen met het team om de gebruikerservaring verder te verbeteren.Je draagt bij aan het opstellen van de technische documentatie

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van planning software in Nederland en zijn onderdeel van Aspire, een internationale organisatie. Samen met Manus software vormen wij de WFM-tak van Aspire in Nederland.
Bij Monaco werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en open staan voor nieuwe ideeën en die zelf ook aandragen. Ons kantoor is gevestigd in Sliedrecht.

Solliciteren

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Je kunt deze sturen aan info@monacoplanning.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sinds 2000

Sinds 2000

Implementatie flexibel op maat

Implementatie flexibel en op maat

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Excellente service

Excellente service