Over ons

Monaco is jouw partner op planningsgebied

Monaco Planning

Monaco is de meest toonaangevende leverancier van de planningssoftware in Nederland. Onze oplossing richt zich op een pittig vak: het plannen. Het bepalen van de benodigde capaciteit, de communicatie en het telkens sluitend maken van het rooster vergt veel inspanningen. Planners moeten daarom altijd beschikken over de actuele en juiste gegevens van vraag en aanbod. MONACO geeft dat inzicht en biedt bijzonder brede, maar individueel aanpasbare planningssoftware. Software die jou en jouw organisatie in alle facetten van het planproces ondersteunt.

MONACO helpt je bij het versnellen, vergemakkelijken en efficiënter maken van iedere vorm van planning. Van standaardplanning tot flexplanning, van capaciteitsplanning tot zelfroosteren en alles daar tussenin. Wij zijn jouw partner in planning.  

Vanuit de overtuiging om een eerlijk bedrijf met een eerlijk product en met passie voor automatisering is in 2000 Monaco Planning opgericht in Nederland. Sindsdien leveren onze ervaren consultants met hun kennis een waardevolle bijdrage en vaak significante verbeteringen in het planningsproces bij klanten. Dit doen we in een groot aantal branches. Daar zijn we trots op!

Ervaar het gemak en vraag een demo aan.

Onze Missie

Monaco is jouw partner op planningsgebied. Van installatie en implementatie tot training, beheer en onderhoud. Ons doel is het planningsproces te veraangenamen en waar mogelijk te verbeteren.

Monaco is continu bezig met het doorontwikkelen van haar systeem en vindt het belangrijk dit in nauwe samenwerking met haar klanten te doen (Monaco Partner Programma). Zo komen de kennis van software ontwikkeling en de behoefte van de werkvloer bij elkaar. Dat leidt tot passende oplossingen voor een uitdagend proces; de planning.

Historie

In 2000 besloten 3 personen, werkzaam in de ICT, om samen een bedrijf te starten op de pijlers waar zij zo sterk in geloven: een eerlijk bedrijf met een eerlijk product en met passie voor automatisering. Slim gebruik maken van de techniek, om daarmee een bijzonder praktisch systeem te maken voor de ondersteuning van alle facetten van personeelsplanning. En dat volledig in Nederland en alles in eigen beheer.

Inmiddels is Monaco de meest toonaangevende leverancier van de planningssoftware in Nederland. Met de uitgebreide mogelijkheden van ruim 100.000 gebruikers bij hun planning. Onze ervaren consultants leveren met hun kennis een waardevolle bijdrage en vaak significante verbeteringen in het planningsproces bij onze klanten. Dit doen we in een groot aantal branches. Sinds eind 2022 valt Monaco onder de paraplu van Valsoft Corporation. Dit Canadese bedrijf acquireert en exploiteert bedrijven op de verticale markt. Hierdoor heeft Monaco nog meer mogelijkheden om de MONACO software verder te ontwikkelen.

Daar zijn we trots op!

Paul Goes, Directeur

ISO 9001 & ISO 27001 gecertificeerd

DigiTrust ISO9001 ISO27001Monaco is ISO 9001 & ISO 27001 gecertificeerd. Met deze certificeringen laten we graag aan iedereen zien dat onze processen rondom kwaliteit (volgens de NEN-EN-ISO 9001:2015) en informatiebeveiliging (volgens de NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017+A11:2020) goed op orde zijn!

Sinds 2000

Sinds 2000

Implementatie flexibel op maat

Implementatie flexibel en op maat

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Excellente service

Excellente service