Over ons

Monaco is jouw partner op planningsgebied

Monaco Planning

Monaco is een van de meest toonaangevende leveranciers van planningssoftware in Nederland. Onze oplossing richt zich op een pittig vak: het plannen. Het bepalen van de benodigde capaciteit, de communicatie en het telkens sluitend maken van het rooster vergt veel inspanning. Planners moeten daarom altijd beschikken over actuele en juiste gegevens van vraag en aanbod. MONACO geeft dat inzicht en biedt bijzonder brede, maar individueel aanpasbare planningssoftware. Software die jou en jouw organisatie in alle facetten van het planproces ondersteunt.

MONACO helpt je bij het versnellen, vergemakkelijken en efficiënter maken van iedere vorm van planning. Van standaardplanning tot flexplanning, van capaciteitsplanning tot zelfroosteren en alles daar tussenin. Wij zijn jouw partner in planning.  

Vanuit de overtuiging om een eerlijk bedrijf met een eerlijk product en met passie voor automatisering is in 2000 Monaco Planning opgericht in Nederland. Sindsdien leveren onze ervaren consultants met hun expertise een waardevolle bijdrage en  significante verbeteringen in het planningsproces van onze klanten. Dit doen we in een groot aantal branches. Daar zijn we trots op!

Ervaar het gemak en vraag een demo aan.

Onze Missie

Monaco is jouw partner op planningsgebied. Van installatie en implementatie tot training, beheer en onderhoud. Ons doel is het planningsproces te veraangenamen en waar mogelijk te verbeteren.

Monaco is continu bezig met het doorontwikkelen van haar systeem en vindt het belangrijk dit in nauwe samenwerking met haar klanten te doen (Monaco Partner Programma). Zo komen de kennis van software ontwikkeling en de behoefte van de werkvloer bij elkaar. Dat leidt tot passende oplossingen voor een uitdagend proces; de planning.

Historie

In 2000 besloten drie software experts samen een bedrijf te starten. Het bedrijf had een duidelijke visie: een eerlijk product maken binnen eerlijk bedrijf met passie voor automatisering. De focus lag op het slim inzetten van techniek, om daarmee een praktisch systeem te ontwikkelen voor de ondersteuning van alle facetten van personeelsplanning, volledig ontwikkeld en ondersteund in Nederland.

Door de jaren heen is Monaco uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende leveranciers van  planningssoftware in Nederland. Met uitgebreide functionaliteiten bedienen wij nu ruim 100.000 gebruikers in hun planning. Onze ervaren consultants dragen met hun expertise bij aan waardevolle verbeteringen in het planningsproces voor onze klanten, werkzaam in diverse branches.

Sinds eind 2022 maakt Monaco deel uit van de Valsoft Corporation, een Canadees bedrijf dat investeert in software bedrijven voor specifieke markten.

Hierdoor hebben wij nog meer mogelijkheden om de MONACO software verder te ontwikkelen.

Met trots kijken wij terug op onze reis en blijven we ons inzetten voor optimale personeelsplanning in diverse sectoren

ISO 9001 & ISO 27001 gecertificeerd

DigiTrust ISO9001 ISO27001Monaco is ISO 9001 & ISO 27001 gecertificeerd. Met deze certificeringen laten we graag aan iedereen zien dat onze processen rondom kwaliteit (volgens de NEN-EN-ISO 9001:2015) en informatiebeveiliging (volgens de NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017+A11:2020) goed op orde zijn!

Sinds 2000

Sinds 2000

Implementatie flexibel op maat

Implementatie flexibel en op maat

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Excellente service

Excellente service