Vacature

Software Development Manager

Monaco Planning is een organisatie die kwaliteit, klantgerichtheid en plezier hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 2000 zijn wij actief op de Nederlandse markt met een team van gedreven professionals.

Wil jij de toekomst van MONACO vormgeven?

Ben jij de nieuwe manager die gaat bouwen aan ons development team? Ben je gepassioneerd in het begrijpen van de behoeften van onze klanten en wil je dit vertalen naar hoogwaardige softwareoplossingen?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees snel verder over onze vacature voor een Software Development Manager.

Wat ga je doen?

Als Software Development Manager ben je eindverantwoordelijk voor ons development team. Daarnaast analyseer je continue de behoeften van onze klanten.

Als Manager stuur je onze Developers (3FTE) aan, ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de werkzaamheden, het halen van de gestelde oplevertermijnen en de kwaliteit van de opgeleverde werkzaamheden. Je bent in staat het development team verder uit te breiden.

Als Analyst: achterhaal je de redenen achter verzoeken voor veranderingen in MONACO. Je identificeert de kern van de vraag en vertaalt deze naar heldere specificaties die als basis dienen voor de (door)ontwikkeling van MONACO.

Hierbij doe je diepgaand onderzoek naar de (achterliggende) vraag van de klant achter de vraag en ben je in staat deze te analyseren vanuit het perspectief van bedrijfsprocessen

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van planning software in Nederland en zijn onderdeel van Aspire, een internationale organisatie. Samen met Manus software vormen wij de WFM-tak van Aspire in Nederland.
Bij Monaco werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en open staan voor nieuwe ideeën en die zelf ook aandragen. Ons kantoor is gevestigd in Sliedrecht.

Solliciteren

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Je kunt deze sturen aan info@monacoplanning.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sinds 2000

Sinds 2000

Implementatie flexibel op maat

Implementatie flexibel en op maat

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Excellente service

Excellente service