Vacature

Servicedesk Medewerker

Monaco Planning is een organisatie die kwaliteit, klantgerichtheid en plezier hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 2000 zijn wij actief op de Nederlandse markt met een team van gedreven professionals.

Heb je ervaring met dienstverlening en klantcontact?

Is serviceverlening jouw grootste kracht en weet je daarmee onze klanten te verrassen? Heb je ervaring met direct klantcontact, en heeft ICT jouw interesse? Solliciteer dan bij ons als Servicedesk Medewerker.

Wat ga je doen?

Als 

Servicedesk medewerker treed je op als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je staat de klanten telefonisch te woord en helpt de klant met de tickets invoeren in ons systeem. Je weet de eerste vragen, zoals wachtwoorden resetten, af te handelen. Waar nodig geef je de melding door aan de diverse afhandelaars. Je overlegt daarbij met collega’s en informeert de klant. Door een goede terugkoppeling voelt de klant zich werkelijk geholpen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van WFM (Workforce management) software in Nederland en zijn onderdeel van een internationale organisatie, Valsoft/Aspire.

Samen met MANUS software vormen wij de Workforce Management tak van Aspire in Nederland. Binnen de zorg behoort MONACO al jaren tot de top binnen dit segment. Bij Monaco werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en open staan voor nieuwe ideeën en die zelf ook aandragen.

Ons kantoor is gevestigd in Sliedrecht.

Solliciteren

Heb je interesse in de functie? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet.  Je kunt deze sturen aan info@monacoplanning.nl. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met M. Smits via telefoonnummer 06-12472308 

Soort dienstverband: Fulltime 36-40 uur

Salaris: €2.800,00 – €3.500,00 per maand

Rooster: ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Reiskostenvergoeding
  • Telefoon van de zaak

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Bonusregeling
  • Vakantiegeld

Werklocatie: Kantoor Sliedrecht

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sinds 2000

Sinds 2000

Implementatie flexibel op maat

Implementatie flexibel en op maat

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Excellente service

Excellente service