Vacature

Ervaren Servicedesk Medewerker

Monaco Planning is een organisatie die kwaliteit, klantgerichtheid en plezier hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 2000 zijn wij actief op de Nederlandse markt met een team van gedreven professionals.

Heb je ervaring als applicatiebeheerder of bij een helpdesk?

Is serviceverlening jouw grootste kracht en weet je daarmee onze klanten te verrassen? Heb je ervaring op een helpdesk of als applictiebeheerder? Solliciteer dan bij ons als Servicedesk Medewerker.

Wij vragen:

 • een afgeronde opleiding op MBO+/HBO niveau.
 • minimaal twee jaar ervaring als Applicatiebeheerder/Servicedesk medewerker.
 • Ervaring in de volgende gebieden is een pré:
  – Zorgsector en of plan-ervaring
  – Kennis van AFAS eb/of Jira

Wat ga je doen?

Als servicedesk medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je leert Monaco kennen, waarna je tickets inhoudelijk zal afhandelen, coördineren en analyseren voordat onze ontwikkelaars aan de slag gaan. Daarnaast zal je testwerkzaamheden verrichten, applicatiewerkzaamheden uitvoeren en ben je in staat om het applicatiebeheer van klanten tijdelijk over te nemen. Je draagt bij aan verbeteringen in het proces en zorgt voor een juiste communicatie naar onze klanten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van WFM (Workforce management) software in Nederland en zijn onderdeel van een internationale organisatie, Aspire Software.

Samen met MANUS software vormen wij de Workforce Management tak van Aspire in Nederland. Bij Monaco werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en open staan voor nieuwe ideeën en die zelf ook aandragen.

Ons kantoor is gevestigd in Sliedrecht.

Solliciteren

Heb je interesse in de functie? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Je kunt deze sturen aan info@monacoplanning.nl. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)78 – 6 12 81 61.

Soort dienstverband: Fulltime 36-40 uur

Salaris: €3.000,00 – €3.800,00 per maand

Rooster: ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Reiskostenvergoeding
 • Telefoon van de zaak

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Bonusregeling
 • Vakantiegeld

Werklocatie: Kantoor Sliedrecht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sinds 2000

Sinds 2000

Implementatie flexibel op maat

Implementatie flexibel en op maat

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Excellente service

Excellente service