Vacature

Consultant

Monaco Planning is een organisatie die kwaliteit, klantgerichtheid en plezier hoog in het vaandel heeft staan. Sinds 2000 zijn wij actief op de Nederlandse markt met een team van gedreven professionals.

Heb jij affiniteit met de Zorg?

Ben jij een ervaren planner, applicatiebeheerder of consultant? 

Wil jij zelfstandig projecten leiden, door heel Nederland werken én een glimlach toveren op de gezichten van onze (zorg)klanten? Solliciteer dan bij ons als Consultant.

Wat ga je doen?

Als Consultant vertaal je planprocessen voor onze klanten naar passende oplossingen. Je leert ons systeem door en door kennen en ondersteunt klanten met advies, trainingen en kortdurende ondersteuningsopdrachten.

Van het begeleiden bij nieuwe implementaties, tot het soepel verlopen van conversies. Zo draagt jij bij aan het succes van onze klanten. Daarnaast neem je deel aan bijeenkomsten en ondersteun je bij de (technische) ontwikkeling van onze software, zodat onze klanten zich begrepen en geholpen voelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van WFM (Workforce management) software in Nederland en zijn onderdeel van Aspire, een internationale organisatie. Samen met Manus software vormen wij de WFM-tak van Aspire in Nederland. Bij Monaco werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en open staan voor nieuwe ideeën en die zelf ook aandragen. Ons kantoor is gevestigd in Sliedrecht.

Solliciteren

Heb je interesse in de functie? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Je kunt deze sturen aan info@monacoplanning.nl. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met mw. S. Jeyabalan via telefoonnummer 06-13048836.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sinds 2000

Sinds 2000

Implementatie flexibel op maat

Implementatie flexibel en op maat

Vast contactpersoon

Vast contactpersoon

Excellente service

Excellente service