Projectplanning als middel om faalkosten te voorkomen?

Projectplanning

De beheersing van projecten is vaak een complexe uitdaging waarbij kosten en deadlines continu moeten worden bewaakt. De inzet van resources is hierbij bepalend voor het succes. Indien het juiste materiaal en de juiste werkkrachten niet op het juiste moment op locatie zijn, heeft dit meestal consequenties voor de kosten en de deadlines. De rol van de planner bestaat uit het opzetten van een goede projectplanning zodat faalkosten worden voorkomen. MONACO ondersteunt de planner hierbij met pragmatische software.

Functionaliteit die extra toegevoegde waarde biedt is bijvoorbeeld de Signaalfunctie als herinnering voor het sturen van een factuur of het bestellen van specifiek materiaal op een cruciaal moment in het project. Ook het Opdrachtgeversportaal, dat opdrachtgevers inzicht biedt in wie er op welk project ingezet wordt, kan van grote waarde zijn.

Met MONACO Projectplanning worden projecten beheerd op basis van activiteiten en inzet.

Hoe breng je eenvoudig projecturen en contracturen van medewerkers in balans? Valt iemand uit in het projectteam? Als planner wil je direct zien wie er beschikbaar is, nog voldoende contracturen heeft en beschikt over de gevraagde competenties.

Met projectplanning wil je vraag gestuurd plannen op basis van project inzetvraag. Oftewel het plannen van personeel op basis van behoefte, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Met MONACO Projectplanning worden projectregels beheerd door:

Functionaliteiten van MONACO Projectplanning op een rij :

Interesse in faalkosten reductie met MONACO Projectplanning?
Bel 06 – 400 425 18 of mail naar verkoop@monacoplanning.nl