Portaal

Het MONACO Portaal  is de interactieve schil waarmee informatie en functionaliteit beschikbaar wordt gesteld voor alle medewerkers en flexkrachten via het internet. Medewerkers kunnen op elk moment hun persoonlijke gegevens – planning, urensaldi en tegoeden – inzien. Roosterwensen, ruilingen en urenregistratie kunnen online worden doorgegeven. Met het MONACO Portaal heeft de organisatie een waardevol Employee Selfservice gereedschap in handen om efficiënter gegevens met medewerkers uit te wisselen en de medewerkerstevredenheid te vergroten.

App

De MONACO App biedt de belangrijkste MONACO functionaliteit voor de medewerker. Altijd en overal voorhanden ongeacht welke smartphone.

Managers Portaal

MONACO Managers Portaal bevat specifieke mogelijkheden voor leidinggevenden. De Manager kan bijvoorbeeld de gegevens van Medewerkers van de Afdeling opvragen, in het Afdelingsrooster Ruilingen uitvoeren (zonder tussenkomst van de Planner) of Ruilingen goedkeuren en Ziekmelding invoeren. Daarnaast heeft de Manager de mogelijkheid om Verlof te accorderen en de uren van de Afdeling te bekijken en te realiseren.

Uitzend Portaal

Indien een aanvraag binnen het eigen flexbureau(s) niet kan worden ingevuld, kan het wenselijk zijn deze aanvraag uit te zetten bij externe uitzendbureaus. MONACO biedt daarvoor een Uitzend portaal waar geautoriseerde uitzendbureaus de aanvragen kunnen inzien en eventueel invullen.

Daarmee worden de gegevens van de Uitzendkracht automatisch overgenomen in MONACO (niet in het Medewerkers gedeelte, maar aparte registratie) en komen ook automatisch in beeld bij de beheerder/planners van de aanvragende Afdeling. Tevens natuurlijk opgenomen in de telling en bewaking van de juiste bezetting van de Afdeling.

Connect

MONACO Connect is onze eigen EAI tool. Indien een geautomatiseerde koppeling gewenst is, ontsluiten we gegevens binnen MONACO via MONACO Connect met andere systemen. De MONACO Connect is optioneel.

Koppelingen

Monaco planning samenwerken

Monaco is actief in verschillende branches. We komen dan ook een groot aantal verschillende pakketten tegen waarmee een koppeling met MONACO gewenst is. Voor veel van deze pakketten hebben we een standaard koppeling. Zo niet, dan kunnen wij die snel en eenvoudig inrichten m.b.v. EAI-tools. Het is ook mogelijk om MONACO te koppelen met een BI-tool. Monaco kan wanneer gewenst ook DDF Files maken.