monaco planning afbeelding
Monaco planning samenwerken

HET BEGIN

In 1998 besloten drie personen, werkzaam in de ICT, om samen een bedrijf te starten op de pijlers waar zij zo sterk in geloven: een eerlijk bedrijf met een eerlijk product en met passie voor automatisering. Slim gebruik maken van de techniek, om daarmee een bijzonder praktisch systeem te maken voor de ondersteuning van alle facetten van personeelsplanning. En dat volledig in Nederland en alles in eigen beheer.

Inmiddels is Monaco één van de meest toonaangevende leveranciers van planningssoftware in Nederland. Met de uitgebreide mogelijkheden van het systeem ondersteunen we dagelijks ruim 100.000 gebruikers bij hun planning. Onze ervaren consultants leveren met hun kennis een waardevolle bijdrage en vaak significante verbeteringen in het planningsproces bij onze klanten. En dat doen we in een groot aantal sectoren.

Daar zijn we trots op!
Paul Goes, directeur

ONZE MISSIE

Monaco is continu bezig met het doorontwikkelen van haar systeem en vindt het belangrijk dit in nauwe samenwerking met haar klanten te doen. Zo komen de kennis van software ontwikkeling en de behoefte van de werkvloer bij elkaar. Dat leidt tot passende oplossingen voor een uitdagend proces; de planning. Monaco is uw partner op planningsgebied. Van installatie en implementatie tot training, beheer en onderhoud. Ons doel is uw planningsproces te veraangenamen en waar mogelijk te verbeteren.

ONZE OPLOSSING

Plannen is een pittig vak. Het bepalen van de benodigde capaciteit, de communicatie en het telkens sluitend maken van het rooster vergt veel inspanningen. Planners moeten daarom altijd beschikken over de actuele en juiste gegevens van vraag en aanbod. MONACO geeft hen die. MONACO biedt bijzonder brede, maar individueel aanpasbare planningssoftware.
Deze ondersteunt uw organisatie in alle facetten van het planproces. Van waaruit dit proces ook bekeken wordt en hoe uw organisatie ook is georganiseerd. De MONACO Suite helpt u bij het versnellen, vergemakkelijken en efficiënter maken van iedere vorm van planning. Van standaardplanning tot flexplanning, van capaciteitsplanning tot zelfroosteren en alles daar tussenin.

TOTAALOPLOSSING

Een echte totaaloplossing bestaat uit meer dan alleen een systeem. Naast MONACO software bieden wij u een breed scala aan diensten. Deze helpen bij het optimaal toepassen van de software in uw dagelijkse praktijk.