Vacature

Junior Servicedesk Medewerker

Wil jij starten in de ICT?

Is Serviceverlening jouw grootste kracht en weet je daarmee onze klanten te verrassen? Solliciteer dan bij ons als Junior Servicedesk medewerker.

Wat ga je doen?

Als Junior Servicedesk Medewerker treed je op als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bijt je erin vast om het probleem voor de klant direct op te lossen of je helpt om het zelf op te lossen. Je bent daarbij in staat om het probleem zorgvuldig te analyseren. Waar nodig geef je de melding door aan de diverse afhandelaars. Je controleert de status en voortgang van de openstaande meldingen, overlegt met collega’s en informeert de klant. Door een goede terugkoppeling voelt de klant zich werkelijk geholpen.

Monaco Planning - Servicedesk

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevende aanbieder van WFM (Workforce management) software in Nederland. Binnen de zorg behoort MONACO al jaren tot de top binnen dit segment.
Bij Monaco werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en open staan voor nieuwe ideeën en die zelf ook aandragen. Ons kantoor is gevestigd in Breda.

Werken bij Monaco

Solliciteren

Heb je interesse in de functie? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet. Wij geven de voorkeur aan online sollicitaties via info@monacoplanning.nl.
Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met mw. I. Barning via telefoonnummer 076-7200200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.